English translation for this page is not available

Vorige

Jaarverslag UMC Utrecht

In het Jaardocument 2018 van het UMC Utrecht lichten we het beleid en de keuzes van het afgelopen jaar toe en laten we zien hoe wij vorm geven aan onze ambities. Wij vinden bijvoorbeeld dat wetenschappelijke innovaties concreet moeten bijdragen aan betere zorg en het herstel van de patiënt. En wij willen dat de zorg die wij bieden, verschil maakt voor de patiënt en zijn familie en betekenisvol is voor onze medewerkers en andere partijen die ons kritisch volgen.

Het UMC Utrecht hecht daarbij aan een optimale samenwerking van de eigen afdelingen of kiest nadrukkelijk voor samenwerking met andere zorginstellingen. Op die manier kunnen we zorg bieden waar de patiënt die het liefst wil ontvangen. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van ons huis en van onze wensen en ambities.

UMC Utrecht 2018 in beeld

Naast het Jaarverslag 2018 presenteren we dit jaar ook een digitale 'in de notendop'-versie van het jaarverslag: "UMC Utrecht 2018 in beeld". Door middel van 9 visueel vormgegeven pagina's scroll je door de belangrijkste highlights, kerncijfers en gebeurtenissen van het jaar 2018.