Terug
Back

Vastgoed en Huisvesting

Sinds 1989 is het UMC Utrecht gevestigd op de Uithof, en in 2000 kwam daar het Wilhelmina Kinderziekenhuis bij. In het UMC Utrecht wordt gezorgd, behandeld, geopereerd en gestudeerd. Er worden onderzoeken gedaan en goede ideeën die worden bedacht worden omgezet in bruikbare plannen. Om dat allemaal een plaats te geven en up to date te houden wordt er voortdurend gebouwd en verbouwd.

Alles wat we doen is uiteindelijk voor de patiënt. Dat vraagt ook een toekomstgerichte blik. Wat voor ziekenhuis willen we over tien jaar zijn? De zorg zal er dan anders uitzien dan nu. Met de bouwplannen moeten we daar vandaag al op inspelen. Met het oog op de toekomst vinden we het ook belangrijk om op het gebied van bouw rekening te houden met onze omgeving en op een duurzame manier te werken.

We proberen er bij al onze projecten voor te zorgen dat u als patiënt of bezoeker zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Helaas kunnen we niet in alle gevallen zorgen dat bouwwerkzaamheden geen invloed hebben op uw bezoek of verblijf hier. Heeft u vragen of opmerkingen over bepaalde projecten? Neem dan contact met ons op:

info@umcutrecht.nl

088 755 63 81

Projecten

Op onderstaande afbeelding ziet u de gebouwen van het UMC Utrecht, met daarin aangegeven alle bouwprojecten.

   

  Projecten in uitvoering

  1. Prinses Máxima Centrum
  2. Uithoflijn
  3. Sterilisatieafdeling

  Projecten in voorbereiding

  4. Polikliniek
  5. Zorgconcept verpleegafdelingen
  6. Entreegebied