Terug

Van Creveldkliniek

De Van Creveldkliniek werd in 1964 opgericht door Prof. Dr. Simon van Creveld als eerste hemofiliebehandelcentrum van Nederland. Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een HKZ-gecertificeerd, (inter)nationaal erkend, multidisciplinair expertisecentrum voor de behandeling van goedaardige aangeboren en verworven (zeldzame) stollings- en bloedziekten bij kinderen en volwassenen.

Laatste nieuws

Piet de Kleijn is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau als blijk van erkenning voor zijn (internationale) inspanningen voor mensen met een stollingsstoornis.

Lees meer

Ziektebeelden

De Van Creveldkliniek heeft een nationale en internationale koplopers-positie op het gebied van zorg, onderzoek en educatie voor stollings- en bloedziekten.

Lees meer

Multidisciplinair behandelcentrum

In de Van Creveldkliniek zijn verschillende disciplines voor kinderen en volwassenen met stollings- en bloedziekten gebundeld onder één dak.

Lees meer

Voor en door patiënten

De Van Creveldkliniek organiseert regelmatig activiteiten voor patiënten. Deze zijn bedoeld om voorlichting te geven, andere patiënten te ontmoeten, en meedoen aan sport te stimuleren.

Lees meer